Excursie

Ervaar de dagelijkse praktijk op het fok- en melkveebedrijf K.I. SAMEN. Zie hoe de nieuwe generatie melkkoeien uit de verschillende koefamilies het in de praktijk doen op dit moderne melkveebedrijf. Het vertrekpunt is een duurzame veestapel met koeien die volledig in balans zijn. 

Op het fok- en melkveebedrijf K.I. SAMEN in het Limburgse Grashoek geeft de gedreven eigenaar Ralph Engelen graag tekst en uitleg over zijn bedrijfsvoering. Tijdens deze interactieve excursie maak je kennis met alle facetten op dit moderne melkveebedrijf met 480 melkkoeien. Van kalvermanagement, jongvee-opfok tot de gekozen voerstrategie. Natuurlijk mag een bezoek aan de stierenstal niet ontbreken en sta je ‘veilig’ oog in oog met één van onze toppers. 

In de koeienstal maak je kennis met de nieuwe generatie van onze bewezen stieren, maar zie je ook nakomelingen van onze veel belovende proefstieren. Nieuwe generaties stieren met een brede spreiding in bloedvoering en aAa-codes en daarbij een variatie in rassen. Dit is de basis voor onze bedrijfsstrategie; het fokken van een koe in balans!

De excursie in beeld