De ‘zoek stier’ app in 3 stappen op je mobiel

De stierzoeker van K.I. Samen is nu eenvoudig als app te downloaden op je mobiele telefoon. We leggen in drie korte stappen uit hoe je de 'zoek stier' app op je mobiel installeert.

Zoek stier app

Versie voor Android

STAP 1: Ga naar de stierzoeker

De stierzoeker vind je in het menu ‘zoek stier‘. Klik op de 3 puntjes rechts bovenin. De rode pijl geeft in de afbeelding de locatie van de drie puntjes aan.

STAP 2: Installeer de ‘zoek stier’ app

Er verschijnt een dropdownmenu. Hierbij staat ‘app installeren’. De rode pijl geeft wederom de locatie aan waar je dit kan vinden. Klik op ‘app installeren’.

STAP 3: Afronden installatie

Er verschijnt een nieuw menu. Klik hierbij op installeren. De rode pijl geeft aan welke button dit is. Hiermee bevestig je de opdracht om te installeren en dit wordt uitgevoerd. Je vind het icoontje van de ‘zoek stier’ app terug op je scherm. Hiermee kun je voortaan direct naar de stierzoeker van K.I. Samen.

Zoek stier app eenvoudig te installeren op je

Versie voor Apple

STAP 1 Ga naar de stierzoeker

Ga naar de website van K.I. Samen. De stierzoeker vind je in het menu ‘zoek stier‘.

STAP 2 Openen in Safari

Klik op openen in Safari. De rode pijl geeft aan waar dit staat.

STAP 3 Zet op beginscherm

Er verschijnt een nieuw menu. Klik hierbij op ‘zet op beginscherm’. De rode pijl geeft aan welke button dit is. Hiermee bevestig je de opdracht. Je vind het icoontje van de ‘zoek stier’ app terug op je beginscherm. Hiermee kun je voortaan direct naar de stierzoeker van K.I. Samen.