Samenwerking tussen K.I. Samen en BG Wölsau verder uitgebreid

BG Wölsau heeft een sterke focus op het Fleckviehras en K.I. Samen heeft een sterke focus op het Holsteinras. Door de samenwerking wordt gebruik gemaakt van elkaars krachten. Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren, maar weten met deze samenwerking het productaanbod voor hun klanten verder uit te breiden.

Samenwerking BG Wölsau

K.I. Samen dealer assortiment BG Wollsau Fleckvieh

Door de samenwerking wordt K.I. Samen de exclusieve dealer van de BG Wölsau flechviehstieren in Nederland en België. Daarnaast vermarkt K.I. Samen deze stieren ook in Duitsland en Canada. In Nederland en Duitsland zijn deze stieren via de webshop van K.I. Samen ook online te bestellen.

Veehouders zoeken balans in de koe

BG Wölsau is overtuigd van de fokkerijfilosofie van K.I. Samen. Het productaanbod van BG Wölsau wordt uitgebreid met K.I. Samen Holstein stieren die zorgen voor balans in de koe. Hiervoor zijn o.a. Redstar, , Tobor, Dex en Valerio Pp standaard toegevoegd aan het assortiment en deze stieren zijn voortaan te vinden in de nieuwe catalogus.

Groot distributienetwerk in Zuid Duitsland

BG Wölsau is een vertrouwd gezicht binnen haar werkgebied; de adviseurs kennen de klant en de regio. BG Wölsau heeft hiermee een groot distributienetwerk in Zuid Duitsland waarbij zij voortaan ook de (webshop)bestellingen van K.I. Samen stieren uitleveren aan de veehouders.

Door het bundelen van de krachten zijn beide bedrijven in staat het productaanbod uit te breiden waardoor een veehouder meer variatie in stierrassen en stierkeuze krijgt.