Malkibloed in volgende generatie stieren (20+5 gratis actie)

K.I. Samen heeft een aantal stieren vanuit de Malkilijn gefokt en hiermee de volgende generatie kwaliteitsstieren in het assortiment beschikbaar. Een aantal lichten we hieronder toe:

Malki bloedlijn actie 20+5 gratis

Maak kennis met de volgende generatie stieren met Malkibloed en profiteer nu van de actie 20+5 gratis

De onderstaande stieren komen voort uit de familielijnen van Malki. Deze volgende generatie stieren laten ook veel unieke kenmerken zien waaronder het melktypische en de ronde kenmerken. Deze stieren zijn tot en met 18 februari 2024 in de actie 20+5 gratis te bestellen in onze webshop.

De Nautena Meester een zoon van Malki met malkibloed

De Nautena Meester

Met zijn toepasselijke naam Meester, is deze Malkizoon heer en meester in de categorie stieren met ronde kenmerken door zijn unieke aAa-code (561). Meester (Malki x Bertil x Niveau) is dan ook een prachtig resultaat van gedegen en bewezen fokkerij.


Big Macht

Big Macht

Big Macht (Malki x Brawler x Gibor) is een stier die zijn naam eer aan doet. De Malki-zoon is een machtig beste stier, zowel qua eigen exterieur (een krachtige, geblokte stier met zeer goede benen) als qua afstamming. Macht heeft met de Elsie-lijn een bijzonder productieve, succesvolle koefamilie aan moederszijde.


Big Surprise

Big Surprise

Een andere succesvolle Malkizoon is de met aAa-code 165 uitgeruste Big Surprise rf (Malki x Tequila x Lightning). Zowel zijn vader als zijn moeder zijn geboren in de ‘duurzaamheidsstal’ van Familie Knoef uit Geesteren en zijn afkomstig uit twee van de succesvolste koefamilies van het koppel. Het kenmerk laatrijpheid heeft een hoge correlatie met duurzaamheid, wat ook bevestigd wordt door Malki.


VDR Slash

VDR Slash

Malkidochter Sandra 2 (EX92) is de moeder van VDR Slash (Balu x Malki x Minos). Slash is een pinkenstier en vererft veel melk met hoge gehalten, goed exterieur, laatrijpe dochters met positieve gezondheidskenmerken en heeft Kappa caseïne BB en Bèta caseïne A2/A2.


Big Redstar

Big Redstar

Tweemaal toonde K.I. Samen al een dochtergroep van de best ontwikkelde en fraaie Big Redstar (Colorado x Malki x Fidelity). Het is een stier met een bewezen afstamming; Colorado, Redstars vader, heeft zeer betrouwbare verervingscijfers (gebaseerd op duizenden dochters).

De moederlijn van Redstar beschikt over best exterieur (8 generaties AB- of A-koeien). Deze Superstar-familie heeft door de jaren heen bewezen een sterk fokkende koefamilie te zijn waarin exterieur, productie en duurzaamheid hand in hand gaan.


Valor Tobor

Valor Tobor in indexdraai december 2023
Valor Tobor V:Topgear Eig: KI Samen, Grashoek

Malkizoon Topgear is de vader van Valor Tobor; een stier die iets unieks biedt. De met 156 (aAa) gecodeerde stier Valor Tobor (Topgear x Commander x Beacon) is geboren in Luxemburg. Hij stamt uit een moederlijn die van oorsprong uit Italië afkomstig is en verder doorontwikkeld is in Duitsland. Hij heeft een afstamming waarin stieren terug te vinden zijn uit o.a. Nederland en de U.S.A. Het betreft hier betrouwbaar geteste fokstieren, behorende tot de top van hun jaargangen. K.I. Samen toonde tijdens Grasdag 2023 een dochtergroep. Veehouders zijn zeer tevreden over zijn dochters.